Landbouw Vakbeurs 2013 druk bezocht

Eind november was de jaarlijkse Lanbouw Vakbeurs weer in de TT Hall in Assen.

Behalve een breed assortiment landbouwmachines, was er zoals altijd nog veel meer te zien op de Landbouw Vakbeurs Assen. Ruim 250 exposanten toonden een enorm aanbod aan (nieuwe) producten en diensten waarmee bedrijfsvoering verbeterd kan worden. Samen vulden zij ruim 18.000 vierkante meter beursoppervlak.

Ook Meijer Holland was weer van de partij. En we kunnen er met een goed gevoel op terug zien. Het was druk bij onze stand. We hebben vele klanten de hand kunnen schudden, “onbekenden” informatie kunnen geven en natuurlijk hebben we laten zien waar Meijer Holland goed in is.
Al met al kunnen we zeggen ‘het was weer een succes‘. Heeft u ons gemist? Geen nood. Uiteraard zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar op nummer 050-312 64 48 of via info@meijerholland.com.  Wij staan u graag te woord!

Copyright 2020 - Meijer Holland