Fotowedstrijd Meijer Holland

Laten we dit oogstseizoen voor hooi en stro wat spannender maken! Doe mee aan onze fotowedstrijd door een foto in te sturen van uw Meijer Holland balenklem of balenverzamelaar (in actie!) en maak kans op prijzen tot wel €500,-! Aan het eind van het oogstseizoen 2022 zullen in totaal twaalf winnaars bekend worden gemaakt!

Taal van pagina:

Over de fotowedstrijd

Doe mee aan onze fotowedstrijd door een foto in te sturen van uw Meijer Holland machine. Dit oogstseizoen bent u de fotograaf, dus wees creatief. Hoe beter de kwaliteit, compositie en de achtergrond, hoe groter de kans om te winnen!

Gouden tip: maak een horizontale foto en maak het een actiefoto tijdens het werken met grote of kleine balen!

De winnaars worden aan het eind van het balenseizoen (1 oktober 2022) gekozen door een deskundige jury van Meijer Holland.

Spelregels

 • Op de foto moet een Meijer Holland balenklem en/of balenverzamelaar te zien zijn;

 • Op de foto mogen geen andere merken of bedrijven gepromoot zijn, met als uitzondering uw tractor/machine. Ook geen personen zichtbaar zonder zijn/haar toestemming;

 • Door het inzenden van uw foto en deelname aan de wedstrijd geeft u Meijer Holland toestemming uw foto te mogen gebruiken voor marketing doeleinden. U verklaart dat de foto door u gemaakt is, of dat u toestemming heeft deze in te zenden. Meijer Holland is niet aansprakelijk voor copyright claims van derde partijen; 

 • Winnaars kunnen door Meijer Holland bezocht worden voor een kort interview en/of een ‘winnaars-foto’.

Prijzen

Er zullen in totaal 12 winnaars zijn. De totale prijzenpot is maar liefst € 1700,-.

Deelnameformulier

Gebruik onderstaand formulier om deel te nemen. Na uw inzending plaatsen we de foto zo snel mogelijk in de gallerij onderaan deze pagina.

  Bestand te groot? 

  Gebruik wetransfer.com of Google Drive om uw foto in te sturen. Stuur het naar marketing@jh.nl. Of stuur de foto en uw gegevens via een DM op Facebook!

  U kunt de foto ook 50% verkleinen via deze tool en dan opnieuw uploaden!

  Inzendingen

  Copyright 2022 - Meijer Holland