Fotowedstrijd Meijer Holland 2023

Laten we dit oogstseizoen voor hooi en stro wat spannender maken! Doe mee aan onze fotowedstrijd door een foto in te sturen van uw Meijer Holland balenklem of balenverzamelaar (in actie!) en maak kans op prijzen tot wel €500,-! Aan het eind van het oogstseizoen 2023 zullen in totaal tien winnaars bekend worden gemaakt!

Taal van pagina:

Over de fotowedstrijd

Doe mee aan onze fotowedstrijd door een foto in te sturen van uw Meijer Holland machine. Dit oogstseizoen bent u de fotograaf, dus wees creatief. Hoe beter de kwaliteit, compositie en de achtergrond, hoe groter de kans om te winnen!

Gouden tip: maak een horizontale foto en zorg dat het een actiefoto is tijdens het werken met grote of kleine balen!

Spelregels

 • Op de foto moet een Meijer Holland balenklem en/of balenverzamelaar te zien zijn;

 • Op de foto mogen geen andere merken of bedrijven gepromoot zijn, met als uitzondering uw tractor/voorreiker/machine. Ook geen personen zichtbaar zonder zijn/haar toestemming;

 • Oud deelnemers (van vorige edities) mogen meedoen en kunnen weer prijzen winnen, maar eerder ingestuurde foto’s worden niet geplaatst. Uw inzending moet nieuw en uniek zijn;

 • Door het inzenden van uw foto en deelname aan de wedstrijd geeft u Meijer Holland toestemming uw foto te mogen gebruiken voor marketing doeleinden. U verklaart dat de foto door u gemaakt is. Meijer Holland is niet aansprakelijk voor copyright claims van derde partijen; 

 • Winnaars kunnen door Meijer Holland bezocht worden voor een kort interview en/of een ‘winnaars-foto’.

Prijzen

Er zullen in totaal 10 winnaars zijn. De totale prijzenpot is maar liefst € 1700,-De winnaars worden aan het eind van het balenseizoen (rond 1 oktober 2023) gekozen door een deskundige jury van Meijer Holland.

Deelnameformulier

Gebruik onderstaand formulier om deel te nemen. Na uw inzending plaatsen we de foto zo snel mogelijk in de gallerij onderaan deze pagina.

Vorig jaar ook deelgenomen? Stuur een nieuwe, unieke foto in!

  Bestand te groot? 

  Gebruik wetransfer.com of Google Drive om uw foto in te sturen. Stuur het naar marketing@jh.nl. Of stuur de foto en uw gegevens via een DM op Facebook!

  Inzendingen 2023:

  Inzendingen vorig jaar:

  Copyright 2023 - Meijer Holland