Meijer Holland in Ten Post overgenomen

Gepubliceerd op DVHN.nl

Ten Post/Groningen

Landbouwmachinefabriek Meijer Holland in Ten Post is overgenomen door branchegenoot Jansen&Heuning in Groningen. Het bedrijf in Ten Post telt tien medewerkers. Zij zijn per 1 maart 2011 overgegaan naar Jansen&Heuning dat 42 medewerkers in dienst heeft. In 2011 worden de activiteiten in Ten Post nog voortgezet. Daarna gaan de werknemers over naar het bedrijf in Groningen.

Twee jaar geleden overleed directeur en grondlegger Tom Meijer van het bedrijf in Ten Post onverwacht op 61-jarige leeftijd. De erfgenamen stelden Albert Waarsing uit Annen aan als interim-manager. Volgens hem is Meijer Holland Machines een goedrenderend bedrijf dat zelf landbouwmachines produceert en doorontwikkelt. Meijer Holland heeft zich met name toegelegd op de productie van machines voor het oprapen en stapelen van stropakken en silagebalen. Het bedrijf heeft afzet in binnen- en buitenland.

Jansen&Heuning Bulk Handling Systems in Groningen maakt opschepmachines voor aardappelen en transport- en opslagsysteem voor allerhande losgestorte producten. Ook dit Groningse bedrijf is sterk internationaal georiënteerd.

Copyright 2024 - Meijer Holland